Aktuelt

Her kan du finde nyheder, aktuelle events og kampagner, jobopslag og klummer fra Studenterrådet.

GENERALFORSAMLING AFHOLDT:
NY FORPERSON, NY SPIDSKANDIDAT OG NY BESTYRELSE

Studenterrådet har netop afholdt generalforsamling og en masse vigtige beslutninger blev truffet.

Vi har valgt ny bestyrelse og hermed også ny forperson, der pr. 1. januar 2019 hedder Mike Gudbergsen. Mike læser til daglig statskundskab og vil knokle benhårdt for at sikre de studernede mest mulig indflydelse det kommende år.

På generalforsamlingen valgte vi også en spidskandidat til det kommende universitetsvalg. Valget faldt på medicinstuderende Ida Karoline Bach Jensen, der efter flere års hårdt arbejde for de studerendes vilkår sigter mod en plads i universitetsbestyrelsen for at holde ledelsen i ørerne.

Generalforsamlingen vedtog endvidere, at Studenterrådet skal arbejde med en ny strategiproces i 2019 og at efterårsgeneralforsamlingen afskaffes, således at der kun afholdes generalforsamling en enkelt gang om året.

UNI-VALG 2018

Studenterrådet opstiller som altid kandidater til dit Studienævn, Akademisk Råd og Universitetsbestyrelsen. Det er nemlig os, der gennem fagråd, faglige foreninger og fakultetsråd varetager KU-studerendes interesser i de organer på KU, hvor de vigtige beslutninger træffes. Når afstemningen er åben d. 26.-30. november, laver vi en masse fede arrangementer på vores mange studiesteder i København. Vil du være med til at sørge for, at kandidater fra dit fagråd, din faglige forening eller dit fakultetsråd bliver valgt ind? Så tag med, når vi har kickoff-fyraftensmøde d. 21. november kl. 17.15-20.00. Se Facebook-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/560576094369765/

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger i Studenterrådet ved KU.

Klummer

Herunder kan du læse Studenterrådets klummer, som udkommer en gang om ugen, i Uniavisen.
I klummerne kan du læse om Studenterrådets holdning til alt fra boliger til studerende til fremdriftsreform.

STUDENTERHÅNDBOGEN.
Hvert år udgiver Studenterrådet Studenterhåndbogen.
Du kan læse den nyeste udgave her.