Tid: Torsdag d. 15. august, kl. 15.30-22 (Rusarrangementet ligger altid 3. torsdag i august)

Sted: Njalsgade 74, 2300 København S. I år regner vi med at være på pladsen, der på billedet er markeret rødt. Den er under ombygning og er formentlig færdig 1. juni. Hvis den ikke er færdig, skal vi være på plænen ud til Njalsgade ligesom de sidste to år.

Tilmelding: Tutorer fra alle fag skal tilmelde sig, så vi kan kontakte jer ifm. Rusarrangementet (det er i øvrigt også den eneste måde at få tutorkortet på):

Facebook-begivenheden: Den udgør ikke en tilmelding for tutorer, men den er god at dele med hinanden og jeres nye studerende: https://www.facebook.com/events/637174426738538/

Program for dagen

15.30-16.30: Ankomst for tutorer og rusvejledere – I får fagskilte og finder lokale
16.30-17.00: Ankomst for nye studerende
17.00-18.00: Taler og spas fra udendørsscenen
18.00-20.00: Hvert fag går ud i sit lokale og ryster russerne sammen
19.00-22.00: Lounge og åbent for køb af mad fra Folkehuset Absalon og drikkevarer fra Studenterhuset

Tutorkort

Studenterrådet og Studenterhuset vil gerne takke alle jer tutorer, rus- og introvejledere, der gør en kæmpe indsats for de nye studerende! Derfor har I mulighed for at få et tutorkort, som er et rabatkort til Studenterhuset. Med det kan I få en kop kaffe til 6 kr. og en fadøl for 17 kr. I får tutorkortet ved at tilmelde jer til Rusarrangementet:

For at det fungerer, skal I vælge én person pr. fag til at hente alle kortene til hele holdet - typisk jeres koordinator eller lignende funktion. Det er for stort et hyr for Studenterhusets frivillige bartendere at rode hele bunken på ca. 3-400 kort igennem for at finde ét ad gangen. Så husk at tale om, hvem der skal være jeres repræsentant.

Opstilling på pladsen (indtil kl. 18)

Til Rusarrangementet bliver vi som regel et sted mellem 3.000 og 4.000 mennesker, så det kan være sin sag at finde sine kommende studiefæller. Derfor vil der, når vi nærmer os Rusarrangementet, komme en oversigt over, hvor hvert fag skal stille sig foran scenen.

Ud i fagene (mellem kl. 18 og 20)

Mellem kl. 18 og 20 har I i fagene noget tid til at få rystet de nye studerende sammen. Det er lidt en logistisk øvelse at finde lokaler til alle, men det plejer at lykkes. Her kommer I til at kunne finde en oversigt over lokalerne.

Holdrunder i jeres studiestart

Har I ikke fået booket et oplæg fra Studenterrådet i løbet af studiestarten på jeres fag? Så skriv til cp@srku.dk. Vi kommer ud og fortæller om, hvordan man får indflydelse over sit fag og tager del i studenterdemokratiet som KU-studerende.

Spørgsmål?

En side med alle informationer er et nyt koncept, vi prøver af - hvis I har spørgsmål eller kommentarer, er I mere end velkomne til at kontakte Christine Plesner, som koordinerer hele molevitten, på cp@srku.dk.