Studentermedhjælper til Studenterrådet ved Københavns Universitet

Vil du være med til at forbedre vilkårene for studerende i Danmark, og vil du være med til at styrke Studenterrådets aktiviteter?  Så kan du blive en del af holdet.

Vi har brug for flere hænder, så derfor leder vi efter en studentermedhjælper til vores sekretariat. Som studentermedhjælper skal du være med til at koordinere og afvikle Studenterrådets aktiviteter i samarbejde med både ansatte og politisk valgte.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Koordinering og afvikling af Studenterrådets arrangementer i løbet af året (f.eks. studiestart, træningsdage, generalforsamlinger og universitetsvalg) i samarbejde med organisationskonsulenten.
  • Praktisk hjælp i dagligdagen (f.eks. indkøb, oprydning og pasning af vores lokaler)
  • Diverse mindre administrative opgaver på sekretariatet

Din profil

Vi forventer, at du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet, og at du sætter en ære i at få ting afsluttet. Du skal kunne lide at arbejde i en ung og dynamisk organisation, hvor der er masser af muligheder, og hvor opgaverne nogle gange ikke er planlagt mange måneder i forvejen. Du finder glæde ved at varetage især de opgaver, der sikrer en stabil drift i det daglige.

Det er i øvrigt vores håb, at du har mindst to år tilbage af din uddannelse.

 

Om dig

  • Du har erfaring med organisatorisk arbejde og administrative funktioner, gerne fra politiske eller faglige organisationer
  • Du har erfaring med afvikling af arrangementer og events
  • Du er struktureret, selvstændig og god til at samarbejde.

 

Derudover kan det være en fordel at have kendskab til det uddannelsespolitiske arbejde, men det er ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 15 timer ugentligt. Løn og vilkår i øvrigt følger gældende overenskomst. Der forventes en vis fleksibilitet med hensyn til arbejdstider, og i visse perioder må merarbejde påregnes. Vi tager naturligvis også hensyn til dine eventuelle eksaminer i løbet af året.
Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 1 år med mulighed for forlængelse.

Nærmere information og ansøgningsfrist

For nærmere information kontakt venligst sekretariatschef, Dennis Nedergaard Larsen på telefon +45 28 26 60 10. Ansøgning med CV og referencer sendes i en samlet pdf til job@srku.dk mærket 'studentermedhjælper'. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 25. juni kl. 9:00.

Samtaler forventes afholdt 27. og 28 juni. Ansættelse pr. 1. august 2018.

 

Om Studenterrådet som arbejdsplads

Dine arbejdsdage kommer primært til at foregå på Studenterrådets sekretariat, som ligger i hjertet af København lige ved Runde Tårn, hvor vi er 4 ansatte og 7 politisk valgte studerende, der har vores daglige gang. Det vil sige, at en stor del af dine kollegaer kommer til at blive studerende fra vidt forskellige uddannelser på Københavns Universitet. Vi vægter både det fysiske, sociale og psykiske arbejdsmiljø højt. Det er nemlig afgørende for os, at vi fælles bestræber os på en arbejdsdag, hvor vi trives, udvikler os og arbejder i en fælles retning.

Studenterrådet er en mangfoldig og vidt forgrenet studenterpolitisk organisation, hvis kerne er hundredvis af engagerede studerende, der arbejder hårdt for at sikre vores interesser som studerende – både på lokalt og nationalt plan. Studenterrådet repræsenterer de 40.000 studerende på Danmarks største universitet og har samtidig ambitionen om at engagere endnu flere af vores medstuderende i det faglige, sociale og studenterpolitiske arbejde på universitetet.

Studenterrådet ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede at søge uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.