Vi er klar til studiestart!

Studenterrådet har holdt en dejlig lang sommerferie, og vi er nu tilbage på pinden med fornyet energi og klar til at gå igang med de mange spændende opgaver, som venter os i efteråret. I august og september er vi i fuld sving med studiestarten, hvor vi byder alle de nye studerende velkomne på vores universitet. Det gør vi både med en studenterhåndbog, et rusarrangement d. 15. august og tre eftermiddage i Studenterhuset i slut september, hvor vi sætter fokus på, hvordan vi studerende kan være med til at skabe og definere vores universitet. Senere i efteråret venter generalforsamling og det store Univalg, hvor vi alle vælger de af vores medstuderende på Københavns Universitet, som skal sidde med ved forhandlingsbordet i studienævn, akademisk råd og universitets bestyrelse.

Læs mere om studiestarten på srku.dk/studiestarten

Vi glæder os til at komme igang!

Studenterrådet