Back to All Events

Generalforsamling i Studenterrådet

  • Studenterrådet ved Københavns Universitet (map)

Kære alle studerende på Københavns Universitet,

Nu er det blevet tid til den største Rådssamling for studerende på Københavns Universitet. Uanset om du er aktiv i dit fagråd, faglige forening eller fakultetsråd, om du er en af de over 150 studenterrepræsentanter i Studienævn og Akademisk Råd, eller er studerende og har lyst til at være med til at skabe forandring, så er du hermed inviteret til Generalforsamling i Studenterrådet.

Det er nemlig til Generalforsamlingen, vi i fællesskab lægger de helt store linjer for det næste års arbejde:

Hvordan får vi vores universitet til at tage klimaansvar? Hvordan øger vi trivslen og mindsker stress blandt os studereende? Hvor skal de 150 studenterrepræsentanter lægge en særlig indsats, og hvor skal vi gøre noget anderlededs?

På Generalforsamlingen skal vi også vælge seje, engagerede studerende til bestyrelsen, som skal lede Studenterrådet det næste års tid samt vores spidskandidat til det kommende Univalg. Overvejer du at stille op? Så skriv en mail til Mike Gudbergsen, forperson for Studenterrådet, på mg@srku.dk.

Vi fejrer dagen med en stor fest et sted i nærheden af begivenheden – så sæt gerne aftenen af også.

Dagsorden og detaljer bliver opdateret tættere på generalforsamlingen. Vi glæder os til at se jer!

Tilmeldelse sker via linket her: https://mailchi.mp/01346dfa5757/1naf6p5jy9

De bedste hilsner,

Mike, Mikkel, Thomas, Markus og Christine

planlægningsgruppen for generalforsamlingen 2019

My Post-6.png
Earlier Event: October 24
Rektors Dialogforum
Later Event: November 15
DSF's Politikkonference