Back to All Events

Rusarrangement

  • Karen Blixens Vej København, 2300 Denmark (map)
20190612 Rusarrangement.jpg

Ved studiestart byder Studenterrådet ved Københavns Universitet velkommen til alle nye studerende på Københavns Universitet 2019! Det gør vi med dette uformelle arrangement, hvor du kan møde erfarne og nye medstuderende. Det er altså ikke obligatorisk - til gengæld ER det en fantastisk dag, hvor Studenterrådet i samarbejde med tutorer/vejledere skaber de bedste rammer for det første møde mellem nye KU-studerende.

Vi lægger ud med at samles allesammen på en stor plads, hvor du som nyoptaget skal finde skiltet fra den uddannelse, du er blevet optaget på. Hvert fag går ud i hver sit lokale, og fra kl. 20-22 er der åbent for, at man kan købe mad og drikkevarer, og der vil være DJ og lounge indenfor. 

Kom og mød dine nye bedste studiekammerater til en hyggelig, social eftermiddag og aften.

Se facebook-begivenheden her.

Earlier Event: August 13
Pride-debat
Later Event: August 17
Gå til PRIDE med HUMrådet