Vi er de studerende på Københavns Universitet
 

Klar, parat, studiestart!

 

Hvert år byder vi flere tusinde studerende velkommen på vores universitet! Vi sender alle nye studerende en studenterhåndbog, vi afholder et kæmpe rusarrangement på Søndre Campus, og vi inviterer de nye studerende til en masse små studiestartsevents sammen med Studenterhuset.

Skjermbilde 2019-06-12 kl. 14.40.03.png

Det første du modtager i din postkasse, når du starter på Københavns Universitet er vores studenterhåndbog. Det er vores lille introduktion til universitetslivet, hvor du kan blive lidt klogere på, hvordan det er at være studerende, hvor campus ligger, hvor du finder hjælp, og hvilke fede ting kan man lave på tværs af universitetet. Du finder den seneste version af håndbogen i bunden af siden.

Til rusarrangementet på Søndre Campus kan du som ny studerende møde dine 5000 nye medstuderende og få et helt unikt indblik i det fællesskab vores universitet har at byde på. Alle fagene møder op, så du kommer til at møde filosoffer og fysikere, tandklinikassistenter og teologer, statskundskabere og skov- og landskabsingeniører.

Under studieintroduktionen tager vi ud på så mange studier som overhovedet muligt og fortæller om fællesskabet på universitet - både det sociale, det faglige og det politiske. Desuden inviterer vi også alle nye studerende “hjem” til os i Studenterhuset på Købmagergade 52, hvor du kan møde andre nye studerende, der går op i alt fra klimaaktivisme til kønsforskning.

Endelig er det os, der sammen med ledelsen på universitet, sikrer, at der er de bedste rammer for en studiestart, hvor alle føler sig velkomne - til undervisningen, til festerne og på rusturene.

Skjermbilde 2019-06-27 kl. 10.02.22.png

 Studenterhåndbogen 2019

 Studenterhåndbogen 2018

fca8bf.png