Vi er de studerende på Københavns Universitet

Praktisk om Univalget

Kære fagråd, fakultetsråd og faglige foreninger. Her på siden finder I alt, I har brug for, for at kunne føre den sprødeste valgkamp til Univalget.

Vigtige datoer og arrangementer

7. oktober kl. 17-19: Fyraftensmødet ’How to: univalg’, hvor aktive i fagråd, faglige foreninger og fakultetsråd bliver klogere på hvordan univalget fungerer og deler tips & tricks til en fed univalgsuge. Se Facebook-begivenhed her.

23. oktober kl. 12: Frist for opstilling hvis bruger fysiske lister, dvs. at jeres udfyldte lister over kandidater skal være sendt til Studenterrådets valgsekretærer på valg@srku.dk eller afleveret manuelt på Studenterrådets adresse.

26. oktober: Studenterrådets generalforsamling, hvor vi bl.a. vælger den spidskandidat, der skal repræsentere os KU-studerende i Universitetsbestyrelsen. Se Facebook-begivenheden her.

30. oktober: Frist for elektronisk opstilling.

31. oktober kl. 13-18 og 1. november kl. 13-18: Fotodage i Studenterrådets lokaler. Se Facebook-begivenheden her.

5. november: Kandidaterne offentliggøres på kunet 

21. november: Univalgs-kickoff, hvor I kan hente jeres plakater og andet materiale i Studenterrådets lokaler. Se Facebook-begivenhed her.

25. november kl. 10 - 29. november kl. 15: Afstemningen til univalget er åben 

Guides og dokumenter

Er du blevet valgt som kontaktperson for din forening under valget? Så læs guiden til, hvordan man er kontaktperson.

Den 23. oktober er der frist for at indsende sine fysiske lister over kandidater. Her er en skabelon til en sideordnet kandidatliste og en til rangordnet kandidatliste, og vi har selvfølgelig lavet en guide til, hvilken af de to I skal bruge, og hvordan I udfylder den.

Hvis I laver en elektronisk opstilling, har KU lavet en guide til, hvordan man gør. Husk at “listens navn” er jeres fagråd/faglige forening/fakultetsråd.

510cf8.png