Aktive Studerendes Pris 2020 🏆

Tusindvis af studerende på Københavns Universitet lægger timevis af frivilligt arbejde for at styrke fællesskabet, hæve fagligheden eller skabe politisk foranring. Dem skal vi hylde, og det gør vi med Aktive Studerendes Pris, som vi giver sammen med hele 25.000 kr. til et studenterfællesskab, der har gjort en særlig indsats i år!

Student Refugees.jpg

Sidste år var det Student Refugees, der løb med prisen, og før dem har UNG RET, Psykologisk SamtaleCenter og mange flere fået gavn af pengene!

Siden 1955 har Studenterrådet uddelt De Aktive Studerendes Pris til initiativer og projekter, der gør en forskel for de studerende på København Universitet. Vi er så taknemmelige for, at vi igen i år har fået bevilling fra Tuborgfondet, så vi kan uddele de 25.000 kr. til et sejt studenterinitiativ! De sidste år er prisen blevet uddelt på Forårsfestivalen. Den er desværre aflyst, men de 25.000 kr. deler vi stadig ud.

Tryk på knappen og indstil nogen, som du mener gør studielivet bedre, og som du tror kunne have særlig stor gavn af et økonomisk boost! Der er deadline for indstillinger fredag d. 1. maj.

Previous
Previous

….Alt om COVID-19..Everything to know about COVID-19….

Next
Next

….Sådan søger du basistilskud til dit fagråd..How to apply for Basic Subsidy for your Local Council….