Har du oplevet diskrimination i forbindelse med dit studie?

I de seneste par år er der kommet flere og flere sager frem om diskrimination af studerende på Københavns Universitet. Senest har sagen på Odontologi, hvor mange minoritetsetniske studerende fortæller om deres oplevelser med diskrimination, gjort det tydeligt, at der skal ske noget.
KU skal være et universitet med plads til alle - uanset hudfarve, køn, religion, seksualitet, funktionsnedsættelser eller andet. Studiemiljøundersøgelsen fra 2021 viser, at der hver dag er op mod 52 studerende på KU, der oplever at blive diskrimineret eller krænket i forbindelse med deres studie. Hver dag!

I Studenterrådet vil vi gøre alt hvad vi kan, for at komme diskriminationen til livs og gøre KU til et trygt og rart sted at være for alle. Men vi har brug for din hjælp! Ved at svare på vores spørgeskema kan du nemlig hjælpe os med at få indblik i hvor mange studerende, der oplever diskrimination, hvilke former for diskrimination de oplever, og hvilke ideer studerende har, til at gøre KU bedre.

Del også gerne spørgeskemaet med dine venner og andre du kender på Københavns Universitet, så så mange studerende som muligt svarer!

Previous
Previous

Stormøde om regeringens angreb på unge

Next
Next

Vi har lavet en foreningsoversigt!