Tidligere stillingsopslag: kommunikationsstudent

Vil du være med til at positionere Studenterrådet i den studenterpolitiske debat på KU? Vil du være med til at styrke Studenterrådets kommunikationsindsats? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye kommunikationsstudent pr. 1. februar 2022!

Vores gode kommunikationsstudent er snart færdig med sit speciale. Derfor leder vi efter en ny studentermedhjælper, som kan hjælpe os med at sætte Studenterrådet på KUs kommunikative landkort.

Studenterrådet er en mangfoldig og vidt forgrenet studenterpolitisk organisation, som repræsenterer de 40.000 studerende på Danmarks største universitet. Det gør vi gennem lokale fag- og fakultetsråd og gennem en bestyrelse med studenterrepræsentanter fra alle fakulteter. Vi arbejder hver dag hårdt for at sikre vores interesser som studerende på Københavns Universitet – både lokalt i studienævn, akademisk råd og universitetsbestyrelsen og på nationalt plan bl.a. gennem vores engagement i Danske Studerendes Fællesråd (DSF).

Vores arbejde vil i 2022 tage udgangspunkt i vores strategi 2020-2022 og i det politiske handlingsprogram 2022. Vi ønsker at få endnu flere studerende til at interessere sig for og engagere sig i studenterpolitik. Vi har derfor brug for at blive skarpe i vores kommunikation, hvor vi skal informere om vores arbejde og sejre i Studenterrådet og viser at studenterpolitik er både vigtigt og spændende. Som kommunikationsstudent skal du være med til at udvikle og understøtte vores kommunikationsindsats både udadtil med vedligeholdelse af hjemmeside, sociale medier og evt. videoproduktion og indadtil i organisationen med bl.a. nyhedsbrev.

Arbejdsopgaver

Som kommunikationsstudent vil du arbejde tæt sammen med sekretariatslederen og forretningsudvalget om Studenterrådets kommunikationsindsats, både ifm. vores faste projekter (univalget, generalforsamling og studiestart), og når vi igangsætter nye kampagner og aktiviteter. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • At understøtte og udvikle Studenterrådets eksterne kommunikationsindsats på de sociale medier og vores hjemmeside www.srku.dk.

  • At bidrage til at styrke den politiske ledelses kommunikative kompetencer i forbindelse med bl.a. debatindlæg, taleskrivning og mediedækning.

  • At bidrage til at udvikle en kommunikationsindsats i forbindelse med Studenterrådets organisering og mobilisering af aktive i organisationen.

Din profil

Vi forventer, at du først og fremmest har et politisk mindset og har lyst til at udvikle og styrke kommunikationen på særligt de sociale medier i en politisk styret organisation, hvor er der kort fra tanke til handling til resultat. Vi lægger vægt på, at du er god til at strukturere din tid og prioriterer, at du har mulighed for at forme dine egne opgaver og prøve kræfter af med egne idéer til en styrket kommunikationsindsats i Studenterrådet. Vi håber, at du kan være hos os i minimum to år.

Om dig

  • Du har en erfaring med politisk kommunikation på særligt de sociale medier og er god til at sætte en politisk dagsorden.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring arbejde i grafik- og hjemmesside programmer bl.a. InDesign, Canva og Squarespace.

  • Du har en veludviklet politisk forståelse og flair for effektiv og strategisk kommunikation.

  • Du er engageret, selvstændig og god til at samarbejde.

  • Du har mod på og lyst til at arbejde sammen med medstuderende om studenterpolitiske dagsordner.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 15 timer ugentligt. Løn og vilkår i øvrigt følger gældende overenskomst. Der forventes en vis fleksibilitet med hensyn til arbejdstider. Vi tager naturligvis også hensyn til dine eksaminer i løbet af året.

Nærmere information og ansøgningsfrist

For nærmere information kontakt venligst sekretariatsleder, Caroline Bjerglund Andersen på telefon +45 27 37 54 74.

Ansøgning med CV og referencer sendes i en samlet pdf til cba@srku.dk mærket 'studentermedhjælper'. Der er ansøgningsfrist mandag d. 13. december kl. 9, og vi forventer at holde samtaler torsdag d. 16. december.

Studenterrådet ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede at søge uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

Previous
Previous

Studenterrådets spidskandidat vinder plads i bestyrelsen

Next
Next

Univalget handler først og fremmest om handling