Vær med i Studenterrådets ledelse!

Studenterrådet repræsenterer alle, der studerer på København Universitet!
Vil du være med?

Vi er en gruppe aktive på tværs af studier, som arbejder for bedre og bæredygtige forhold for studerende på alle niveauer - helt fra kampen på det enkelte fag, hvor små forandringer betyder meget for studiet, til de overordnede linjer i universitetsbestyrelsen.

Året er ved at gå på hæld, og det betyder at nye studerende fra Københavns Universitet har mulighed for at deltage i Studenterrådets arbejde i 2024 - helt ind i vores maskinrum!
Både i Studenterrådets bestyrelse og i vores forretningsudvalg.
Hvis du er nysgerrig, så læs med her:

Arbejdet i forretningsudvalget består af:

  • Daglig ledelse af Studenterrådet. Man står sammen om at sikre udviklingen, planlægningen og udførslen af Studenterrådets store arrangementer, som f.eks. ”Velkomstfest for nye studerende”, ”Univalget 2024” og ”Generalforsamlingen 2024”.

  • Man får mulighed for at lave forskelligt kampagnearbejde og sætte dagsordener, der har indflydelse på både campusområderne og i bestyrelsen - alt efter lyst kan det være enten lokale behov, eller de store linjer, som modstanden mod SU-nedskæringer.

  • Man er ansvarlige for organisering og mobilisering af frivillige i Studenterrådet. Herunder er det vigtigt at sikre god kontakt til tillidsvalgte studerende og frivillige, deltage i møder og planlægge organiseringsevents.

  • Man kan udvikle Studenterrådets kommunikation på bl.a. sociale medier og i debatindlæg, hvis man har lyst til det.

Arbejdet i bestyrelsen består af:

  • Man sætter retningen for Studenterrådets arbejde og træffe beslutninger om Studenterrådets politiske virke

  • Man er sparringspartner for Studenterrådets medlemmer af Universitetsbestyrelsen

  • Man agerer som bindeled mellem de studerende på KU og Studenterrådets forretningsudvalg

  • Man træffer beslutninger om Studenterrådets økonomi

Det praktiske:

Arbejdet i forretningsudvalget består af 15-20 timers arbejde om ugen. Det er ret fleksibelt, da der i nogle perioder er mindre, men der kan f.eks. opstå merarbejde i forbindelse med studiestarten i august, generalforsamlingen i oktober og univalget i november.

Arbejdet indrammes af forretningsudvalget, og det giver mulighed for at tilrettelægge ønsket om særlige opgaver, som man gerne vil prøve kræfter med. Arbejdet i forretningsudvalget er en valgt post, som honoreres med et frikøb, tilsvarende en typisk studenterstilling.

Det anbefales, at medlemmer af forretningsudvalget studerer på enten halv eller nedsat studietid i perioden, hvor de sidder i forretningsudvalget. Din kontorplads er på Købmagergade 52, i vores skønne lokaler lige ved Rundetårn. Udover gode medstuderende, vil du have et stærkt sekretariat af ansatte i ryggen, som understøtter forretningsudvalgets arbejde i det daglige.

Rammerne for arbejdet i bestyrelsen er et enkelt bestyrelsesmøde om måneden. Øvrigt arbejde, enten politisk eller organisatorisk, er selvfølgelig helt op til det enkelte bestyrelsesmedlem. Møderne foregår på Købmagergade 52 i indre København.

Er du nysgerrig på at vide mere og tale med os? Skriv en mail til srku@srku.dk!

 
 
Previous
Previous

Jobmulighed: Organisationskonsulent hos Studenterrådet ved Københavns Universitet (barselsvikariat)

Next
Next

….Tak for et fantastisk Univalg! .. Thanks for an amazing Uni election! ….