….Tak for et fantastisk Univalg! .. Thanks for an amazing Uni election! ….

….Vi er glade og stolte! Med næsten to tredjedele af stemmerne står Studenterrådet med et stærkt mandat til Universitetsbestyrelsen! De studerende på Københavns Universitet har vist, at tilliden til deres lokale fagråd og til Studenterrådet fortsat er høj. Stort tillykke til vores spidskandidat Signe, som blev valgt ind!

Det er vigtigt, fordi det er afgørende for den grønne dagsorden, at forandring og de studrendes stemme bliver taget med i KU’s bestyrelse. Vi siger også særligt tusind tak til alle fagråd og faglige foreninger, samt til alle jer, som tog jer tiden til at stemme.

Med deres mandat vil vi nu trække i arbejdstøjet og kæmpe for endnu stærkere fællesskaber, bedre klimaløsninger og uddannelser i verdensklasse!

.. With almost to thirds of the total votes, the Student Council stands with a strong mandate.

The students of KU have shown high faith in their local councils. Such strong communities at KU are neccecery for the mental health of all of us.

With their support, we’ll get to work. We’ll fight for stronger communities, better climate solutions, and world-class education. Below you can see us in action during the week - we promise it’s been busy! Now we’ll relax during the holiday and return strongly in 2024!….


 
 
Previous
Previous

Vær med i Studenterrådets ledelse!

Next
Next

Kom til Studenterrådets Generalforsamling!