….Vi står sammen med fagbevægelsen og de studerende: Vi kæmper mod SU-forringelser!.. We stand with the union and the students: Against cuts in student grants!….

Hundredevis af studerende, fagbevægelsesmedlemmer og gymnasieelever demonstrerede i august - og vi var med! Det var vi, fordi regeringen har besluttet, modsat tidligere valgløfter, at angribe de studerendes SU.

  • De vil fjerne fleksibiliteten i uddannelsessystemet og presse studerende endnu mere, ved at fjerne det 6. SU-år for os på KU - imod et massivt flertal af studerendes ønske.

  • Det kommer særligt til at ramme studerende med funktionsnedsættelser og udsatte studerende, som har brug for tid til at vælge om.

  • Vi demonstrerer og kæmper imod SU-forringelser, og det har vi lavet kampagne på, fordi vi er den studenterorganisation, som entydigt står på de studerendes side i det her spørgsmål!

Vil du være med til fremtidige demonstrationer? Så skriv til os!

Tre rigtig gode argumenter for at forsvare SU’en:

Previous
Previous

Bliv klædt på som repræsentant til Studienævn og Akademisk Råd!

Next
Next

….Studenterrådet tager KU’s investeringer i ulovlige israelske bosættelser op.. The Student Union puts pressure on KU’s investements in illegal settlements….